Naar aanleiding van de onzekerheid die het Covid-19 virus met zich meebrengt heeft het stichtingsbestuur moeten besluiten om de Triami Sprint Triathlon, die dit jaar oorspronkelijk gepland was voor zondag 2 mei, in 2021 niet te organiseren.

Op voorhand is besloten om de Triami Sprint Triathlon in 2021 niet door te laten gaan. Met de huidige omstandigheden en verwachtingen voor de 1e week van mei kan de organisatie geen evenement optuigen zoals we deze graag zien, ook niet met gewenste aanpassingen. De veiligheid en gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en organisatoren kan onvoldoende worden gewaarborgd. Helaas is dit voor het 2e jaar op rij, daarom gaan we er vanuit dat drie keer scheepsrecht is, voor 2022 zijn we voornemens om sterker en mooier terug te komen dan ooit.

Blijf gezond en sterk, dan strijden we volgend jaar in het mooie Deventer.

Met sportieve groet,

De organisatie

Categories: Algemeen